RESTAURACE, CATERING A ROZVOZ JÍDEL

 Jídelní lístek rozvozový

 

 

  Jídelníček 20.3.2019  
     
2dl Ledový salát  s česnekovým dipem   30, -
100g Malý šopský salát   40, -
150g Rajčatový salát s cibulkou   30, -
150g Okurkový salát   30, -
500g Mexický salát(zelenina, fazolky, kuř. maso) - 1,3,7  155, -
130g Grilované kuřecí prso na trhaných listových salátech s rukolou   
  a cherry rajčátky, pesto, toast (1,3,6,7)  125, -
80g Salát Marco Polo - trhané saláty s čerstvou zeleninou, restovanou  
  panenkou a dijonským dresinkem, toast(1,3,6,7,10)  145, -
100g Tomaty s mozarellou na trhaných salátech,   
  balsamico, toast (1,3,6,7,10)  125, -
     
  Nápoje:Pepsi, Gambrinus, Birell nealko  
  - ceny Vám sdělí operátor  
     
  Alergeny jsou uvedeny za jídlem , tabulku zašleme emailem  
     
  Specialita:  
200g Vepřový biftek na lesních houbách,  
  šťouchaný brambor (1,3,6,7,10)  155, -
  Dieta:  
80g Zeleninový salát s jedlými kytičkami, dresinkem  
  a vepřovou panenkou, toast (1,3,6,7,10)  145, -
  Polévky:  
2dl Kuřecí Kaldoun (1,3,6,7,10)  30, -
2dl Mexická drůbeží polévka (1,3,6,7,10)  40, -
  Hlavní jídla:  
120g  Hovězí guláš, houskový knedlík (1,3,6,7,10)   125, -
220g "Babiččin Kastrůlek" - maso, zelí, knedlík - v kastrůlku (1,3,6,7,10)  120, -
220g Domácí bramborové knedle s uzeným , zelí, cibulka (1,3,6,7,10)  125, -
130g Vepřový plátek se šunkou a sázeným vajíčkem,  
  hranolky, tatarka (1,3,6,7,10)  135, -
220g  Krémové rizotto s kuřecím masem, houbami a zeleninou,  
  parmazán (1,3,6,7,10)   135, - 
130g  Kuřecí prso s hruškou a nivou, opečený br. tatarka (1,3,6,7,10)   135, - 
80g  Těstoviny s kuřecím masem, tomaty, bazalkou   
  a pestem (1,3,6,7,10)   135, - 
120g  Variace uzených sýrů smažených, brambor, tatarka (1,3,6,7,10)   130, -