RESTAURACE, CATERING A ROZVOZ JÍDEL

 Jídelní lístek rozvozový

 

 

  "Dnes celý den Domácí zabijačka"   
  Středa 21. 2. 2018   
     
2dl Ledový salát  s česnekovým dipem   30, -
100g Malý šopský salát   40, -
150g Rajčatový salát s cibulkou   30, -
150g Okurkový salát   30, -
500g Mexický salát(zelenina, fazolky, kuř. maso) - 1,3,7  135, -
130g Grilované kuřecí prso na trhaných listových salátech s rukolou   
  a cherry rajčátky, pesto, toast (1,3,6,7)  125,-
80g Salát Marco Polo - trhané saláty s čerstvou zeleninou, restovanou  
  panenkou a dijonským dresinkem, toast(1,3,6,7,10)  145, -
     
  Nápoje:Pepsi, Gambrinus, Birell nealko  
  - ceny Vám sdělí operátor  
     
  Alergeny jsou uvedeny za jídlem , tabulku zašleme emailem  
     
  Specialita:    
200g  Maxi řízek z krkovičky,  
  vařený brambor, okurka (1,3,6,7,10)  155, -
  Dieta:  
80g Kroupové rizotto s kuřecím masem   
  a restovanou zeleninou (1,3,6,7,10)  145, -
  Polévky:  
2dl Zabijačková světlá(1,3,6,7,10)  40, -
2dl Prdelačka (1,3,6,7,10)  40, -
  Hlavní jídla - domácí zabijačka  
200g Domácí tlačenka, cibulka, pečivo (1,3,6,7,10)   99, -  
150g  Zabijačkový guláš, houskový knedlík (1,3,6,7,10)   120, -
130g Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík (1,3,6,7,10)  120,-
250g Ovar, křen, hořčice, cibulka, chléb (1,3,6,7,10)  120, -
120g Jitrničkový prejt, kysané zelí, vař. brambor (1,3,6,7,10)  120, -
120g Jelítkový prejt, zelí, vařený brambor (1,3,6,7,10)  120, -
150g Jitrnice,  zelí, vařený brambor (1,3,6,7,10)   120, -
150g Jelítko,  zelí, vařený brambor (1,3,6,7,10)  120, -
     
  Specialita šéfa kuchyně   
200g  Hovězí ovar - krk z Argentínského býčka v silném vývaru   
  se zeleninou, křen, chléb (1,3,6,7,10)   199, - 
  Něco navíc:   
220g Indické kari rizotto míchané s kontinentální  
  masovou směsí, sýr, okurka (1,3,6,7,10)  110, -
130g Přírodní kuřecí řízek ve vlastní šťávě,  
  těstoviny (1,3,6,7,10)  110, -
120g Krůtí mini řízečky, br. kaše, okurka (1,3,6,7,10)  120, -